Valverde: Možda Messi i zaigra na Meazzi

Ništa nije isključeno

Valverde: Možda Messi i zaigra na Meazzi

Trener Barcelone Ernesto Valverde poručio je kako postoji mogućnost da Leo Messi zaigra u susretu sa Interom, koji se igra večeras.

Iako je najbolji igrač Katalonaca nedavno slomio ruku, ekspresno se oporavio i u konkurenciji je za utakmicu kojom Barca može osigurati prvo mjesto u svojoj grupi Lige prvaka.

Međutim, Valverde ističe da će Messi zaigrati samo u slučaju da u klubu procijene da je 100% spreman za nastup.

"Možda Messi i zaigra protiv Intera, ali nisam siguran u to. Mogao bi igrati, ali čekam izvještaj doktora pa ćemo zajedno donijeti odluku. On je na treninzima pokazao da se oporavio, mada ne znam koliko je pametno rizikovati neku novu povredu", rekao je Valverde.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meč Intera i Barcelone igra se večeras s početkom u 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi