Barcelona želi dovesti Di Mariju?
Foto: EPA

Bivša vedeta Reala

Barcelona želi dovesti Di Mariju?

Španski mediji objavili su informaciju kako je Barcelona 'bacila oko' na Angela Di Mariju. 

Čelnici Barcelone nisu pretjerano zadovoljni veznim redom i nastojat će da na toj poziciji dovedu kvalitetno pojačanje,  a jedan od fudbalera koji se povezuje s prelaskom na Camp Nou je Angel Di Maria. 

Iako je Di Maria u prošlosti igrao za Real Madrid, u Barceloni smatraju da bi ga njegovi reprezentativni drugovi Lionel Messi i Javier Mascherano mogli privoliti da dođe na Camp Nou. Ukoliko od toga ne bude ništa, kao druge mete spominju se Marco Reus, Bernando Silva i Vitolo. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Di Maria od 2015. godine brani boje Paris Saint-Germaina. Za francuski klub je ove sezone nastupio u 28 prvenstvenih utakmica, a pritom je postigao šest pogodaka i upisao sedam asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi