Barcelona zna koga će dovesti ukoliko Lionel Messi odluči da napusti klub

Već imaju nekoliko igrača na meti

Barcelona zna koga će dovesti ukoliko Lionel Messi odluči da napusti klub

E. Čaušević

Španski mediji već nekoliko dana uveliko špekulišu o tome da Lionel Messi želi napustiti Barcelonu ovog ljeta.

Messi je razočaran situacijom u katalonskom klubu, a sve je eskaliralo blamažom u Ligi prvaka i porazom od Bayerna (8:2). Argentinac nije u dobrim odnosima s čelnicima u kluba, te čini se da ne želi ostati u timu ukoliko Josep Maria Bartomeu i dalje bude predsjednik kluba.

Već nekoliko dana se piše o tome da je Messi itekako nezadovoljan, te da želi da ide na transfer listu. Navodno, ukoliko se to desi klubovi koji će imati šansu da ga dovedu su PSG i Manchester City.

Također, Mundo Deportivo prenosi da u Barceloni već razmišljaju o opciji da bi Messi mogao otići. U tom slučaju će morati pronaći zamjenu za njega, a već imaju nekoliko fudbalera na meti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, prva želja je Paulo Dybala iz Juventusa za kojeg čelnici Barcelone vjeruju da bi mogao biti dostojna zamjena za svog sunarodnjaka. Ni Dybala nije dogovorio novi ugovor s Juventusom zbog čega se sve više piše o tome da želi napustiti klub.

Povezivao se s Manchester Unitedom, no ukoliko dođe ponuda Barcelone onda nema dileme da bi Dybala dobro razmislio o odlasku na Camp Nou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
jadna barca ako dybala bude mijenjao messia.....
2 4
Maestro
Pogađaju sa transferima posljednjih godina ko ja na kladionici znači jako loše a ne čini se da će bit bolje
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi