11

Komentari (11)

bk123
Izbor Xavija za trenera je samo da se umire uzavrele strasti kod navijača al njegov trenerski kvalitet je jako jako upitan...nemora odličan biti dobar trener s kamoli odličan i kao trener .. uzeli su mačka u vreći
King_Kenny
@bk123 ...kod njih je ista situacija kao u Manchester Unitedu,da ih preuzmu Klopp i Guardiola u tandemu ne bi sa njima mogli nista napraviti jer je ekipa puna panjeva i trecerazrednih igraca...to se sve mora poceti ispocetka graditi,od nule...na trofeje zaboraviti.
Adrian
Favorit slavio.
Alen23
Barsa europa liga bilo bi glupo vidjet ih u LP sljedece godine Betis I West Ham liga prvaka eto.nam nema lige one Al se sve ostvariva
YouTalkinToMe
Za ovu igru koju barsa forsira, depay i kutinho nesmiju biti ni na klupi a ne u početnoj. Obojica umislili da su igračine pa stalno soliraju i maximalno usporavaju igru, a malo je majstora za izgubit loptu kao što je depay, nekako uspije svaku izgubiti. A destu ne treba dati ni na tribinima da bude.
Klicko
King_Kenny
@Klicko ...Xavi OUT,Quique Setien IN !!!
Śmeker007
Ljudi hoce Bayerna u Minhenu da pobijede... A uz to smo saznali da je Dembele bolji od Mbappea Šou zvana barca ????????????
SonPen1946
Hajde bgt, izgubi i Vrbanjusa pa zivot ide dalje.
King_Kenny
...koliko pisu ovdje o ovom Xaviju covjek bi pomislio da je Barcelona postala favorit za osvajanje svih mogucih trofeja u narednih 20 godina,a on gubi od raspalog Betisa kod kuce.
Radnicki
Ovu sekciju "Primera Division" mogu komotno preimenovati u "Barca Division" ili cak "Xavi Division" xD...u svakom naslovu covjeka spominju...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti