Barceloni čini se ne treba trener: Valverde pokazao koliko ga zanima meč protiv Intera

Španac odlučio 'ubiti oko'

Barceloni čini se ne treba trener: Valverde pokazao koliko ga zanima meč protiv Intera

S. Pašalić

Barcelona je sinoć savladala Inter sa 2:1 u utakmici 6. kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonci su prije ove utakmice osigurali prolazak u nokaut fazu pa je Ernesto Valverde odlučio da odmori mnoge igrače iz prve postave uključujući i najveću zvijezdu Lionela Messija.

Interu je bila potrebna pobjeda u ovom meču, a nakon odluke Valverdea navijači Nerazzurra su smatrali da pobjeda ne može doći u pitanje.

Ipak, Barcelona je i sa velikim brojem promjena u prvom timu slavila sa 2:1 i tako spriječila Inter da prođe u nokaut fazu, te će klub iz Milana sada takmičenje nastaviti u Evropskoj ligi.

Ernestu Valverdeu čini se utakmica protiv Intera nije bila toliko zanimljiva pa je tako pred kraj odlučio da "ubije oko", a to su zabilježile i kamere.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NoriakiKasai
Ja, sigurno... Dovoljno je da je zatvorio oci na par sekundi iz bilo kojih razloga, a novinari odmah protumace onako kako im odgovara
9 0
nijepoznat
razmisljo covjek koga da zamjeni
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi