Barci stigla neočekivana, ali primamljiva ponuda iz Rusije

Zenit želi Munira

Barci stigla neočekivana, ali primamljiva ponuda iz Rusije

Mladi napadač Barcelone Munir el Hadadi, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Valenciji, teško može računati na bilo kakvu minutažu na Nou Campu i sve su prilike da početak nove sezone neće dočekati u Kataloniji.

Munir bi u ljetnom prelaznom roku trebao otići iz Barcelone, koja ga ovaj put namjerava prodati, a ne posuditi nekom drugom.

Iako ovaj mladić u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 60 miliona eura, jasno je da neće biti prodan za toliki novac. Neke ponude su već stigle, a izdvaja se jedna koja je neočekivana, ali veoma primamljiva.

Naime, Munir se nalazi na meti ruskog Zenita, koji je za njega spreman platiti 20 miliona eura što je sasvim pristojna cifra, a tu vijest je prenio ugledni radio Catalonia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novi trener Zenita Roberto Mancini će u sljedećoj sezoni pokušati vratiti titulu u St. Petersburg, a Munir bi mogao biti pravo rješenje u napadu i ostaje da se vidi hoće li transfer biti realizovan.

Munir je prošle sezone na posudbi u Valenciji odigrao 35 utakmica i postigao sedam pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi