Džeko odmahnuo rukom na poziv Mancinija
Foto: EPA

Odbio ponudu Zenita

Džeko odmahnuo rukom na poziv Mancinija

Edin Džeko je navodno odbio ponudu bivšeg trenera Roberta Mancinija da mu se ovog ljeta pridruži u Zenitu. 

Nakon što je italijanski trener zvanično preuzeo klub iz St. Petersburga, pojavila se informacija kako se prva želja za ljetni prijelazni rok zove Edin Džeko, međutim od transfera bh. reprezentativca neće biti ništa.

Italijanski mediji navode kako je Džeko uvjerio ljude iz Rome da nikakve ponude neće uzimati u razmatranje, izuzev ako ga rimski klub odluči prodati, a nakon fenomenalne sezone to je prilično nerealno za očekivati. 

Džeko je tako samo odmahnuo rukom na Spallettijev poziv, te će po svemu sudeći i sljedeće sezone predvoditi napad vicešampiona Italije. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je daj e Mancini veoma dobro upoznat s Džekinim kvalitetama. Upravo ga je on 2011. godine iz Wolfsburga doveo u Manchester City. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi