Bartomeu: Nije fer što VAR u Španiji radi samo za jedan klub

Žestoke kritike predsjednika Barcelone

Bartomeu: Nije fer što VAR u Španiji radi samo za jedan klub

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u gostima ubjedljivo savladali ekipu Villarreala sa 4:1 u derbiju 34. kola španske La Lige.

Katalonski klub je uspio tako zadržati zaostatak za Real Madridom od četiri boda, ali bit će jako teško očekivati da će do kraja sezone uspjeti da prestignu Kraljeve na tabeli i odbrane titulu.

Real Madrid je jučer igrao na teškom gostovanju kod Athletic Bilbaa i uspio je slaviti golom Sergija Ramosa iz penala. Ovo je bio još jedan meč koji je Real dobio golom iz penala, a nakon utakmice se diglo dosta prašine.

Naime, mnogi smatraju da je nekoliko minuta nakon gola Reala sudija morao svirati i penal za domaće jer je Ramos napravio očit prekršaj nad Garcijom, ali se VAR nije oglašavao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, najviše kritika došlo je upravo iz Barcelone, a sinoć se oglasio i predsjednik katalonskog kluba Josep Maria Bartomeu koji je poručio da nije far na osnovu kojeg VAR radi u Španiji.

"VAR nije fer za sve klubove u Španiji. Uvijek radi samo za jedan klub", poručio je Bartomeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Koje pljuvanje a farceloni se stima vec godinama,pogledajte samo ligu prvaka sta se uradilo Celziju i PSG. Sad kad titula bjezi treba trazit izgovore u drugima a najbitnija referenca za trenera je da je sto veci idiot
5 3
Dzemil18
Koji si ti debil od predsjednika!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi