Bartra: Sa Enriqueom igramo kao Barcelona
Marc Bartra (27) je za Španiju debitovao 2013. godine, a do sada je sakupio 14 nastupa uz jedan pogodak

Španski stoper zadovoljan

Bartra: Sa Enriqueom igramo kao Barcelona

Da je Luis Enrique vodio reprezentaciju Španije na Svjetskom prvenstvu, nema šanse da bi Crvena furija ispala već u osmini finala.

Sve te nedaće koje su zadesile Špance uoči početka Mundijala doprinijele su tome da jedna od najjačih svjetskih selekcija odigra vrlo loš turnir, ali onda su stvari počele ići nabolje kada je na klupu sjeo Luis Enrique.

Španci su razbili Hrvatsku (6:0), Vels (4:1) i pobijedili Englesku u gostima (2:1), a jedan od onih koji kod Enriquea povremeno dobijaju šansu je i Marc Bartra.

Stoper Real Betisa zadovoljan je načinom na koji Luis Enrique vodi ekipu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Imamo sjajnog selektora pod čijim vodstvom igramo kao Barcelona. Enrique sam upoznao kada sam imao 17 godina i nevjerovatno je koliko me unaprijedio u taktičkom smislu. Mnogo sam naučio od njega i predviđam mu velike uspjehe na klupi reprezentacije", rekao je Bartra.

Marc Bartra (27) je za Španiju debitovao 2013. godine, a do sada je sakupio 14 nastupa uz jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi