Baš nema sreće: Koljić se povrijedio u 15. minuti

Morao napustiti teren

Baš nema sreće: Koljić se povrijedio u 15. minuti

E. Čaušević

Bosanskohercegovački napadač Elvir Koljić prije nekoliko sedmica odlučio je napustiti Krupu i karijeru nastaviti u Lechu iz Poznana.

Novopečeni bh. reprezentativac večeras je po prvi put od dolaska u poljski klub dobio šansu od prve minute u meču protiv Slaska. Ipak, Koljić to neće pamtiti po dobrom jer je već u 15. minuti zbog povrede bio primoran da napusti teren.

Još uvijek se ne zna kakva je težina povrede, te koliko će Koljić odustvovati s terena. Umjesto dojučerašnjeg napadača u igru je ušao Khoblenko. Treba dodati da za Lech od prve minut igraju Jasmin Burić i Emir Dilaver.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti