Burić u idealnom timu kola poljske Ekstraklase

Priznanje za bh. golmana

Burić u idealnom timu kola poljske Ekstraklase

Bh. golman Jasmin Burić našao se u idealnom timu 22. kola poljske Ekstraklase.

Burić je u prošlosedmičnoj utakmici protiv Arke bio nesavladiv, a njegov nastup odličnim su ocijenili i Poljaci, te su ga uvrstili u u idealni tim proteklog kola.

Pored Burića u timu kola još su se našli: Nunes (Pogon), Marcjanik (Arka), Rapa (Pogon), Michalak (Wisla Plock), Szymanski (Wisla Plock), Covilo (Cracovia), Frankowski (Jagiellonia), Kante (Wisla Plock), Mares (Zaglebie), Niezgode (Legia).

Nekadašnji golman Čelika ove sezone nije mnogo branio za Lech. Od dosad odigrane 22 utakmice u prvenstvu branio je tek na šest, a za očekivati je da će nakon odličnog izdanja protiv Arke imati više prostora u momčadi Nenada Bjelice.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Burićev Lech je, dodajmo i to, trenutno trećeplasirani tim u poljskoj Ekstraklasi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi