Basaksehir konačno završio meč protiv Kayserispora, Prosinečkom ostale samo teoretske šanse

Slavlje Višće i društva može da počne

Basaksehir konačno završio meč protiv Kayserispora, Prosinečkom ostale samo teoretske šanse

Basaksehir je u susretu 33. kola ostvario pobjedu protiv Kayserispora od 1:0. 

Ovaj meč je počeo u terminu od 20.00 sati i trebao je biti završen davno, ali nije zbog toga što se dva puta dešavao kvar na reflektorima.

U međuvremenu, fudbaleri Basaksehira saznali su da su postali prvaci jer je Trabzonspor izgubio kući od Konyaspora sa 4:3 i na taj način ostao bez teoretskih šansi za titulu.

U tim trenucima Basaksehir je vodio 1:0 15-ak minuta prije kraja te su fudbaleri odlučili profesionalno odraditi posao do isteka 90 minuta i na kraju zadržati stečenu prednost.

U ovom susretu bh. reprezentativac Edin Višća je promašio penal, ali toga se niko neće sjećati nakon ove noći. Inasče, Višća je imao još jednu sjajnu sezonu jer je do sada upisao po 12 golova i asistencija.

Što se tiče ekipe koju sa klupe predvodi bivši bh. selektor Robert Prosinečki, ona je ostala na 32 boda i ima samo teoretske šanse da se spasi.

Tursko prvenstvo, 33. kolo: 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Basaksehir - Kayserispor 1:0

[twitter]https://twitter.com/canligol_tv/status/1284920486611152896[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi