Basakšehir ne posustaje, novi gol Višće
Foto: EPA

Savladan Denizlispor

Basakšehir ne posustaje, novi gol Višće

Basakšehir našeg Edina Višće ne posustaje u borbi za šampionsku titulu.

Tim iz Istanbula dva puta je bio vicešampion, 2017. i prošle godine, a sve vodi ka tome da će sada konačno osvojiti historijski pehar.

Višća i društvo večeras su za protivnika u sklopu 31. kola Superlige imali Denizlispor. Bio je to duel protiv kluba koji je u očajnoj seriji i čiji je opstanak u pitanju, a na kraju očekivano slavio je upravo Basakšehir rezultatom 2:0.

Dugo su se mučili domaći da načnu mrežu Denizlispora, a to je u 65. minuti nakon kornera učiunio Crivelli. Sve dileme oko pobjednika riješio je Višća u samom finišu postigavši gol s bijele tačke za konačnih 2:0.

Basakšehir sada ima 66 bodova na kontu, pet više u odnosu na Trabzonspor koji ima i utakmicu manje.

Turska liga, 31. kolo:

Basakšehir - Denizlispor 2:0

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[streamja]

[/streamja]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi