Batshuayi se oglasio na Twitteru nakon poraza Chelseaja

I dalje prati Plavce

Batshuayi se oglasio na Twitteru nakon poraza Chelseaja

E. Čaušević

Chelsea je sinoć doživio težak poraz na gostovanju protiv Watforda rezultatom 4:1 u okviru 26. kola engleskog Premiershipa.

Plavci se nalaze u rezultatskoj krizi u posljednje vrijeme, a nakon šokantnog poraza na domaćem terenu od Bournemoutha sinoć su doživjeli novi debakl protiv Watforda. Jasno je da u redovima londonskog kluba nešto ne štima i da je vrijeme za promjene.

Debi u dresu Chelseaja upisao je i Olivier Giroud koji je stigao iz Arsenala posljednjeg dana prelaznog roka, ali se i on utopio u sivilo svoje ekipe. Na Stamford Bridgeu bi mogli zažaliti što su Michyja Batshuayija poslali u Dortmund na posudbu do kraja sezone jer je Belgijanac u debiju postigao dva gola.

Batshuayi i dalje pomno prati svoj klub iako je miljama daleko. Belgijski napadač pratio je preko malih ekrana sinoćnji meč nakon čega se oglasio na Twitteru. Poruka je bila i više nego jasna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi