9

Komentari (9)

Mele
Bayern ima novac, moze kupiti Haalanda, ale nece.. Ne znam zasto, za narednih 10 godina, momak je klasa za golove. Volio bi da nije izasao, zabio bi sigurno im jos koji.
user1603273752
Nebi on zabio nijedan vise druze...borusija je bila gotova poslije prvog gola bayerna,tu im je bilo kraj...
user1583752673
Prozivaju mene nakon 2:0, reko polako Bayern je to
Bajernovac
udri zuta ****a
Eno30
Dva nula voditi i izgubiti 4-2. Nisam ljubitelj Bajerna ali su sila, a ljudi ne ulazu ogromne milione kao u engleskoj sto rade klubovi a sigurno su ako ne najaci na svjetu jesu medzu 3 najaca kluba. I ako nisam vas navijac ali respekt i svaka vam cast
user1604622352
Gde je ta, medijski naduvana, engleska liga od ovakvog fudbala ??? Ovo je derbi a ne ona smaranja bez golova u PL ?
Sloboda
Najbolji klub na svijetu...mia san mia
miki30
Zadnjih 5 godina ubjedljivo, iako su gubili neke tekme u ligi šampiona nesretno ili zbog sudija ( Kassai) svakako najbolji na svijetu!!
Twista
Cakir protiv Reala! Crveni Vidalu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.