Bayern čestitao Messiju, ali ne misli da je Argentinac najbolji

Bavarcima je Lewa broj jedan

Bayern čestitao Messiju, ali ne misli da je Argentinac najbolji

E. Škorić

U Parizu je večeras Lionel Messi po sedmi put postao vlasnik Zlatne lopte.

Argentinskom reprezentativcu dodijeljena je nagrada ispred Roberta Lewandowskog, što mnogi smatraju nepoštenim jer je poljski reprezentativac imao nevjerovatnu sezonu.

I u njegovom klubu Bayernu smatraju da je on najbolji na svijetu, bez obzira što je ta čast formalno pripala zvijezdi PSG-a i bivšem igraču Barcelone.

"Za nas si još uvijek najboljI! Čestitamo Messiju na osvajanju Zlatne lopte", objavio je Bayern na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Napominjemo da je Lewandowski proglašen za najboljeg napadača na kraju 2021. godine, što i ne čudi sa 64 postignuta gola u proteklih 12 mjeseci.

Uz Messija i Lewandowskog, u 10 najboljih na svijetu uvršteni su još Jorginho, Benzema, Kante, Ronaldo, Salah, De Bruyne, Mbappe i Donnarumma.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...naravno da je razrooki najbolji,valjalo je osvojiti Bayernligu sa Bayernom,to je podvig koji samo najbolji mogu izvesti.
0 8
C.Banks
Na kraju niko ne pamti ove zlatne lopte nego trofeje lige prvaka i titule iz prvenstva. I sa reprezentacijom trofeje sa svjetskog i kontinentalnog takmicenja. Gledao sam bolje od Mesija na tom nivou, Zidan, Ronaldo, Ronaldinjo, Čavi, Iniesta, Benzema između ostalih
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi