12

Komentari (12)

Mukiba
Znaju oni svi kad plata dolazi!
Alen23
sve je pocelo od Real Madrida od Serifa danas Ajax izgubio Bayern Malme sve kvote 10 i vise kladionice time hahahahaha
Dasler
Cudno jeste, to je cinjenica
user1585859035
Malo ih Eintracht spustio na zemlju ?
Dasler
Zar su se uzdigli? Ne znam da su davali neke intervjue u zadnje vrijeme, podsjeti nas
DamirS
Eto vidite, i Bayern izgubi i Real izgubi i opet su po meni glavni favoriti za osvajanje svoje lige. Ali kad PSG izgubi odmah su smiješna ekipa.
miki30
Nije to poenta. Nego što mediji dižu PSG u nebesa, kao da su nepobjedljivi. Kao Mbappe, Neymar, Messi najbolji napad na svijetu, e zato je ljudima drago kad oni izgube jer demantuju ove kvaziexperte.
krems_krems12
@DamirS Mbape, Messi, Neymar, Donnaruma, Di Maria, Verrati, i ostale zvjezde igraju u ligi gdje trebaju da izdominiraju sa nekih 70% snage. Da kojim slucajem ovi igraci zajedno igraju englesku ligu ili bilo koju drugu bili bi ubjedljivo glavni favoriti za titulu i sve osim titule za njih je neuspjeh. Toliko para uloziti u ekipu, basnoslovne plate isplacivati, a gubiti od Rennes-a je smjesno.
Klicko
E ovo je vece cudo od real-serif 1-2
Dasler
Klicko
bosch
Bayern izgubio domaću utakmicu i to na njihovoj Allianz Areni! Pa nemoj ebat ja mislio na Pecari izgubili domaću
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.