11

Komentari (11)

BogatiDijasporac
Zeljo trazio kredit kod MMF-a za kupovinu Haalanda ;)))
Malmi_Suomi
Čuj kod MMF-a ? Hahahahaha, pa ĐE NAĐE MMF -:))?
MUFCDOGROBA
Haaland u klauzuli ima da ne moze direktno iz Dortmunda u Bayern. Sto je Fabrizio na lajvu potvrdio i rekao da nema sanse o ovome. Bolje mene zaposlite ovdje da radim nego ovi kreteni da rade...
Malmi_Suomi
Yebo ga jarane ti opet dođeš na naš BH portal ss. ba pa čitaš i pišeš tj komentarišeš ove " kretene " od novinara ( kako ti pišeš) Neće tebe da zaposle , kažu da si kod Vijećnice jeo " kljukušu i to na JAVNOM MJESTU -:))
Sloboda
Pa ti si mnogo bolji od ove funkcije, ipak ti znas ugovore igrača, za tebe je funkcija sportskog direktora bvb-a...
salt_city
Znaci po vama, da bi bilo posteno haaland ne bi trebao u bayern preci jer pobogu kradu igrace iz bundes lige, a posteno je da mbape haaland predju u real madrid npr..
Sloboda
Pošteno je da arapi unistavaju fudbal a ovo nije pošteno hahaha
Kiss
Nema od toga ništa,neće FC Bayern dati toliki novac,čisto sumnjam a to da uzimaju igrače od najvećeg konkurenta tj. od Dortmundu nema šta,zašto Leverkusen ili neki drugi klub njemački ne kupi igrača iz Dortmunda,jer je Bayern ipak izazov za svakog igrača i uvijek igra L.P
rock3
Zato sto je Bayern nedavno spasio Dortmund bankrota i relegacije u nize lige,zato Dortmund daje prednost Bayernu nad ostalim ekipama,a za ovakvog napadaca ova klauzula od 75 mil. je sića.
ubnt
Naravno , kobasičari opet od od najvećeg konkurenta uzimaju igrače . Dortmund bi se mogao zvati Bayern II .
soccero
Čisto sumnjam da Bayern sarađuje sa agentima poput Raiole
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.