Bild: Sprema se "bombastičan" plan za Haalanda!
FOTO: EPA

Velikan se uključio u utrku

Bild: Sprema se "bombastičan" plan za Haalanda!

H. Zilić

Ugledni "Bild" donosi bombastičan naslov u jutrošnjem izdanju.

Erling Haaland bi mogao naredno ljeto u redove Bayerna, ako Robert Lewandovski napusti Bavarce.

Navodno, Bavarci su već spremili predugovor za norveškog napadača, ali dosta će se pitati i njegov menadžer Mino Raiola, koji ga žarko želi odvesti u Manchester City.

Prema jučerašnjem pisanju engleskog Timesa Raiola je već dogovorio prvi sastanak kako bi se počeli pregovori oko transfera i to u Manchester City, ali čini se da bi Bayern mogao ozbiljno da su uključi u ovu utrku.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pored Bilda još pojedini njemački mediji donose vijest da je Haaland i ranije imao tajne pregovore sa Bayernom, pa će sigurno biti zanimljivo ljeto 2022. godine po pitanju ove fudbalske "sapunice".

Haalandov ugovor s Borussijom važi do 2024. godine, a od narednog ljeta bit će moguće aktivirati otkupnu klauzulu koja iznosi 75 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Haaland u klauzuli ima da ne moze direktno iz Dortmunda u Bayern. Sto je Fabrizio na lajvu potvrdio i rekao da nema sanse o ovome. Bolje mene zaposlite ovdje da radim nego ovi kreteni da rade...
4 7
ubnt
Naravno , kobasičari opet od od najvećeg konkurenta uzimaju igrače . Dortmund bi se mogao zvati Bayern II .
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi