Milioneri morali pred 'običnu raju' - Niko nije smio ni pisnuti
Fudbaleri Bayerna stali su pred navijače nakon teškog poraza (Foto: AFP)

Postrojeni igrači Bayerna

Milioneri morali pred 'običnu raju' - Niko nije smio ni pisnuti

Midhat Šljivak

Težak poraz danas je doživio minhenski Bayern. Tim Thomasa Tuchela ponižen je u Frankfurtu kod Eintrachta rezultatom 5:1. Nakon meča igrači bavarskog velikana morali su pred navijače kako bi saslušali bukvicu.

Bayern je ponižen od Eintrachta u Frankfurtu. Bilo je 5:1 za domaći tim uz nevjericu na licima navijača koji su nemoćno gledali kako velikan prima gol za golom.

Nakon utakmice i doživljene katastrofe, fudbaleri Bayerna su morali stati pred navijače. Apsolutno niko nije pomišljao da ode u svlačionicu.

Zvijezde s milionskim ugovorima morali su stati pred 'običnu raju'. Vođe su im održale bukvicu, a igrači su ponizno slušali sve što im oni govore.

Igrači Bayerna postrojeni nakon meča u Frankfurut (Foto: AFP)

Na ovaj način su igrači Bayerna iskazali poštovanje prema navijačima. Znaju i oni dobro da su zabrljali i silno će već u meču protiv Manchester Uniteda tražiti popravni ispit.

Oglasi

Thomas Tuchel: "Zaslužili smo da izgubimo"

Trener Bayerna Thomas Tuchel priznaje da je njegov tim apsolutno zaslužio poraz u ovom meču.

"Zaslužili smo poraz. Bila je ovo čudna utakmica, nismo igrali dobro i rezultat je poprilično čudan. Niko nije kriv osim nas. Perfektno treniraš i onda odigraš ovako..."

"Moramo se zapitati kako i zašto smo očajno ušli u meč. Nije bilo volje za pobjedom. Podcijenili smo rivala na terenu i rano smo odustali od utakmice. Nema poente uperiti prst u bilo koga. Idemo dalje, u utorak na Old Traffordu želimo reakciju."

Thomas Muller je također svjestan činjenice da je Bayern zasluženo izgubio danas.

"Čestitam Frankfurtu, zaslužili su pobjedu. Nakon ovog mora biti reakcije, moramo se naljutiti nakon svega. Generalno, bolje što je sve loše krenulo u jednoj utakmici. Borit ćemo se dalje i vratit ćemo se na pravi put", rekao je Muller.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je trenutno drugoplasirani tim Bundeslige s 32 boda. Ispred njih je sjajni Bayer Leverkusen s 35 bodova.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi