Djevojčica je stajala i digla ruku, igrači su prolazili kao da ne postoji, uslijedilo je "čudo"

Dirljiva scena

Djevojčica je stajala i digla ruku, igrači su prolazili kao da ne postoji, uslijedilo je "čudo"

A. Čaušević

Dirljiva i pomalo simpatična scena desila se uoči samog početka utakmice Bundeslige između Bayerna i Koelna, sa jednom djevočicom u glavnoj ulozi. Iako je početak bio tužan, priča je imala sretni završetak.

Uobičajna praksa na utakmicama je da fudbaleri izvedu djevojčice ili dječake na teren, a prije samog pozdrava pošalju ih nazad u tunel stadiona.

Tako je bilo i pred utakmicu Bayerna i Koelna, ali jedna od djevojčica je djelovala samoinicijativno i ostala je na terenu. 

Djevojčica je stala ispred sudija, podigla ruku i čekala da je pozdrave igrači Bayerna. 

Međutim, mnogi od njih su samo prolazili i uopšte nisu dožiljavali djevojčicu koja je sigurno sa nestrpljenjem čekala pozdrav. 

Oglasi

Kada je pomislila da je niko od igrača Bayeran neće pozdraviti uslijedilo je čudo. 

Na red je došao Eric Choupo Moting koji je se pozdravio istovremeno sa sudijama i djevojčicom.

Primjer kamerunskog napadača slijedile su još dvije zvijezde bavarske ekipe Alphonso Davies i Leroy Sane. 

Intersantno da niko od organizatora meča nije ni pokušavao da skloni djevojku ili da je pozove. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tek kad je završeno pozdravljanje glavni sudija utakmice Stieler joj je rukom pokazao da napusti teren. 

Nema sumnje da će ovaj trenutak djevojčici zauvijek ostati u sjećanju te da će u narednim danima "smarati" svoje roditelje i prijatelje kako su je pozdravila trojica igrača Bayerna. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt2
Kako može smarati svoje roditelje? Pa imaš li ti novinaru dijete? Ako ga imaš nadam se da te ne smara ako ti kaže da je dobio 5 u školi ili ne znam nebitno primjer neki.Roditeljima će biti puno srce prvo zbog toga što su je pozdravila a onda zbog njene sreće, to je roditelju najdraže da primijeti na svom dijetetu.
4 1
Krivaja Zavidovići
Čauše, ako nemaš relevantnih vijesti, ostavi praznu rubriku...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi