Radost na licima Bavaraca: Salihamidžić završio odličan transfer
FOTO: EPA

Prenose njemački mediji

Radost na licima Bavaraca: Salihamidžić završio odličan transfer

Haris Zilić

Bayern Munchen će napraviti određenu rekosntrukciju tima ovo ljeto, to je sada sigurno.

Mediji u Njemačkoj prenose vijest da su Bavarci dogovorili transfer Konarda Laimera (24) iz RB Leipziga, a visina transfera bi trebala biti oko 20 miliona eura.

Laimer ugovor sa Red Bullom ima do 2023. godine i jedan je od najboljih igrača tima iz Leipziga. Igra na sredini terena i ima 20 nastupa za selekciju Austrije.

Pomenuti fudbaler je i ranije bio želja Hasana Salihamidžića i Bavaraca, ali transfer nije bio realizovan, sada je izgleda sve gotovo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U tekućoj sezoni Laimer je odigrao 40 utkamica u svim takmičenjima, postigao pet golova i upisao šest asistencija.

U RB Leipzig je došao iz RB Salzburga na ljeto 2017. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...oslabljuju konkurenciju da mogu opet osvojiti Bayernligu...nek kupe kojeg igraca Villarreala,za ne daj Boze ako opet nalete na njih sljedece sezone...
7 8
Conan1
Jedino u Bayernu trener se ne pita nista,samo Salihamidzic kupuje igrace...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije