Salihamidžić sprema iznenađujući transfer, sreća neće potrošiti ni eura

Uveliko se špekuliše

Salihamidžić sprema iznenađujući transfer, sreća neće potrošiti ni eura

Admin Čaušević

Hasan Salihamidžić već godinama drži jednu od najodgovornijih funkcija u Bayernu. 

Iako je praktično kompletan tim i posjeduje itekako kvalitetan igrači kadar Bayern već razmišlja o narednim koracima na fudbalskoj pijaci.

Rijetki su igrači koji odluče da napuste Minhen, ali kako sada stvari stoje među igračima koji sigurno odlaze na kraju sezone nalazi se Kingslay Coman.

Comanu prema nekim izvorima ugovor s Bavarcima ističe na kraju sezone. Za sada nema govora oko produženja te će Francuz kao slobodan igrač napustiti Allianz Arenu.

Slobodni odlazak Salihamidžić namjerava popuniti slobodnim dolaskom i to Ousmanea Dembelea koji je već ranije igrao u Njemačkoj.

Dembele je već neko vrijeme član Barcelone, ali od svog dolaska na Nou Camp nije pokazao ni blizu šta se očekivalo od njega.

Pregovori oko ostanka su daleko od gotovih što će Bavarci pokušati iskoristi i kontroverznog Francuza dovesti u Bayern.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj 24-godišnjak je ranije u Njemačkoj igrao za Borussiju Dortmund koja ga je Barceloni na ljeto 2017. godine prodala za čak 135 miliona eura.

Ovaj transfer je možda i najbolji primjer kako su Katalonci olako niz vodu bacili ogromne količine novca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
I jeste za amaterske lige kakva je njemacka.Cim je doso u ne tako jaku la ligu ali ipak za stepenicu bolje od njemacke pocele su povrede.Sinko nisi trebo ni napustati njemacku,tu se igra za prestiz.Bajern prvak,borusija u ligu prvaka i ostalo je ko bingo
2 11
irnes4
Komotno mu plejku mozes uzeti kad bude na klupi da se ne dosadjuje
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi