13

Komentari (13)

Bravo Masinerijo!!! Ljubomorci i Mrzitelji neka ga puse
Mele
Greuther Furth, da mi je znati kako ovi zalutase u ovu ligu, pa na njima se samo gol razlika nabija..Borusija je svoje sanse izgubila za titulu, kad u derbiju za prvo mjesto izgubis i to od glavnog konkurenta, nema se sta vise tu traziti. Jedino da Lewa i jos par njih bude povrijedjeno, onda ce ih stici.
HBSC
Novinarcicu glupi Hertha je dobila 2:0 HBSC 82
Dragan_B
Nadimak Borusije nije Milioneri prestanite se brukati vise
King_Kenny
...oni su se unaprijed oprostili od osvajanja Bayernlige u narednih 20 godina jer tamo postoji samo jedan klub koji osvaja.
miki30
E de mi sad reci jarane, jel Bayern kriv, što Borussia danas nemože da pobjedi Bochum?? Jedva bod izvukli! Bayern kriv, sudije krive, DFB kriv!!
Klicko
Len
Raja ja i King Kenny smo odrasli zajedno na jednom malom selu, zajedno smo cuvali ovce a on je na svojoj maloj frulici na livadi svirao himnu Liverpoola, volio je da nosi zastavu Liverpoola na livadu. Ali nije znao da bikovi bodaci koje je jeda. komsija cuvao vole crvenu boju. Sve ostalo je tuzna prica koja mu je od tog trenutka ostavila traumu da ne voli Švabe. Izdrzi brate
King_Kenny
@Len ...sjecas se ono kad si ti na mojoj ne tako maloj fruli svirao himnu Bayerna?
Len
Ruzno je tako ocu govorit, uvijek sam ti mami govorio. Ne pustaj ga na livadu. Izdrzi sine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.