Marca: Fabregas će sve iznenaditi novim klubom

Španac pred odlaskom iz Chelseaja

Marca: Fabregas će sve iznenaditi novim klubom

Španac Cesc Fabregas, kako stvari stoje, napustit će Chelsea kao slobodan igrač.

Nekadašnji vezista Barcelone i Arsenala na Stamford Bridgeu je od 2014. godine, ali kako u posljednje vrijeme i nema previše prostora za igru, odlučan je da spakuje kofere i potraži novi klub.

Ostrvski mediji pišu da Fabregas uveliko pregovara sa vodstvom Chelseaja oko raskida saradnje i da u roku od 24 može da se objelodani da napušta klub, a sve oko toga pomno prate brojni velikani, koji su zainteresovani da "ožive" Fabregasa.

U ovom momentu nije poznato gdje bi Fabregas mogao nastaviti karijeru, međutim Marca tvrdi da će iznenaditi s izborom nove sredine, navodeći da je riječ o novom evropskom projektu. Moguće da je riječ o Monacu, klubu koji igra očajnu sezonu, ali i klubu u kojem bi bio vođa i u kojem bi ga trenirao prijatelj Thierry Henry.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fabregas se ranije dovodio u vezu sa Milanom, kao i Manchester Cityjem, a šta će od cijele priče na kraju biti ostaje nam da vidimo u narednim sedmicama.

Ove sezone Fabregas je u Premier ligi sakupio samo 153 minute.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi