10

Komentari (10)

Klicko
Eee moj alaba načekat ćeš se na trofej s penal madridom...
Amansio
Hahaha ti si hit ja cu te pratit od sad al nema potrebe već pratim Real, a ti si tamo glavni fan ☺
Klicko
@Amansio gdje članak o realu,tu sam drug.Upadaj ?
Amansio
Ti si kralj majke mi ja mislio nesto mlado samo douze zivac u biti ti se samo zezas to je super al te nisu ostali provalili i pale se kao šibice meni si kralj.
Klicko
Rolls_Reus
Nevjerovatan trik, kako se samo drugi klubovi nisu sjetili..
nekoneko
Mozda nije trik nego princip rada profesionalnost i sl.
Dasler
Sada ispade kao da im je loše bilo u Bayern-u, ipak su ih oni napravili zvijezdama. Da je Alaba otišao u Englesku ko zna da li bi postao igrač kakav je danas, jer većina ne dobije minutažu kakvu zaslužuju kod Engleza, čak nasuprot, karijera im zna otići u potpuno suprotnom pravcu. Za Engleske lige trebaš prvo da se dokažeš! I Kroos isto, čuj "uvijek isti trik", e moj Toni, zaboravio si na osnovu koga si došao u najtrofejniji klub.. Bayern ipak zna najbolje iskoristiti igrača, rijetkost je da kod njih igrač sjedi na klupi ako je došao kao veliko pojačanje ili wunderkind..
denimen9
Ti kao da nisi procitao tekst. Gdje su rekli da im je loše? Bayern je Bayern, ne moze ti biti loše. Samo druga je stvar kada Real pruzi priliku. To svaki igrač kaže.
Dasler
@denimen9 pa pročitaj šta sam napisao..
Niti sam ja napisao da su loše govorili o Bayernu niti su oni napisali, zato sam počeo pisati: "Sada ispadekao da im je loše bilo.."
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.