Bayern u "jednom dahu" predstavio tri pojačanja!

Nova imena na Allianz Areni

Bayern u "jednom dahu" predstavio tri pojačanja!

A. Čaušević

Bayern je sigurno među klubovima od kojih se najviše očekuje tokom ljetnog prijelaznog roka. 

Bavarci su do sada dogovorili angažovanje tri fudbalera čiji je dolazak ozvaničen danas predstavljanjem brojeva njihovih dresova. 

Od sljedeće sezone dres bavarskog giganta će nositi Lucas Hernandez, Benjamin Pavard, ali i Jann Fiette-Arp. 

Hernadez je stigao iz Atletico Madrida i nosit će broj 21, Pavard je zadužio "peticu" koju je nosio Mats Hummels, dok je Fiette-Arp uzeo broj 15. 

Bayern je planirao da Fiette-Arp bude član ekipe od sezone 2020/2021, ali su u međuvremenu promijenili svoju odluku te će veliki talenat njemačkog fudbala već ove sezone nastupati za ovaj slavni klub. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Obzirom da je prvak Njemačke ostao bez Arjena Robbena i Francka Riberyja za očekivati je da u narednom periodu bude zvučnih pojačanja i u ofanzivnom dijelu ekipe. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Arp će biti igračina kroz par godina!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi