"Villarreal nije tim od kojeg biste trebali ispasti"
Foto - EPA

Lothar Mathaus tvrdi

"Villarreal nije tim od kojeg biste trebali ispasti"

Midhat Šljivak

Ispadanje minhenskog Bayerna iz Lige prvaka od Villarreala vijest je dana u njemačkim medijima i niko ne može da vjeruje da je najveći njemački tim ostao bez plasmana u polufinale.

Bavarski velikan odigrao je još jedan veoma slab meč. Villarreal je strpljivo čekao šansu na Allianz Areni, zabio je gol za 1:1 i zahvaljujući pobjedi od 1:0 iz prvog meča, Žuta podmornica je prošla dalje.

Svoje viđenje Bayernove igre dao je legendarni fudbaler bavarskog tima Lothar Matthaus. On smatra da je ovo bolan poraz za njemački fudbal.

"Villarreal nije tim od kojeg možete ispasti", počeo je priču Matthaus i zatim je nastavio:

"Eliminacija Bayerna je bolna za njemački fudbal, ali ekipa ne pokazuje ništa u posljednje vrijeme i ovo možda i nije toliko iznenađenje. Njihova igra je bezidejna i nema nikakvih rješenja u njoj".

Legendarni fudbaler tvrdi da atmosfera u klubu nije baš najbolja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Atmosfera unutar tima nije dobra. Ne pričam samo o fudbalu, dosta je stvari koje se događaju. Problemi s odlaskom Lewandowskog su još jedan dodatni problem. Odavno nisam vidio ovako umoran Bayern", rekao je Matthaus.

Villarreal će u polufinalu igrati s boljim iz meča Liverpoola i Benfice u kojem engleski tim ima prednost od 3:1 iz prvog susreta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Pogotovo sa trenerom koji je osvajao evropu 3-4 x
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti