Salihamidžićev osmijeh je razlog zašto ga ismijavaju, sin mu objavio šokantne poruke

Dramatična noć

Salihamidžićev osmijeh je razlog zašto ga ismijavaju, sin mu objavio šokantne poruke

Admin Čaušević

Bayern je u obje rune nokaut faze Lige prvaka imao odličan žrijeb.

U osmini finala izbačen je Salzburg poslije dominante partije u revanšu, dok je u četvrtfinalu Villarreal bio krupan zalogaj za Bavarce ma koliko to zvučalo nevjerovatno.

Bayern je izgubio prvi meč, u revanšu je imao prednost do posljednjih minuta kada španski predstavnik zabija preko Samuela Shukwuezea za 1:1 što je značilo i ispadanje prvaka Njemačke.

Obzirom da su bili veliki favoriti pred ovaj duel Bayern se nakon ispadanju našao na žestokom udaru kritika svojih navijača.

Međutim, Bavarce ismijavaju i navijači ljutih rivala što je svakao očekivano u ovakvim situacijama. Na meti ismijavanja se našao i Hasan Salihamidžić.

Nakon što je obavljen žrijeb četvrtfinala Salihamidžić se smijao od zadovoljstva kazavši da je žrijebi povoljan.

Oglasi

Ipak, taj osmijeh je došao na naplatu nekoliko sedmica kasnije nakon što je Bayern ispao pa se sada na društvenim mrežama.

Hasanov sin Nick se oglasio na društvenoj mreži tako što je objavio neke od šokantnih poruka koje je dobio poslije ispadanja, zbog čega je i javno reagovao.

Neki od navijača Bayerna su poručili Salihamidžiću da napusti klub i da je on kriv za slabe rezultate. Bilo je tu i deguntantih poruka sa dosta psovki.

"Ludo je kako sve vi 'navijači' brzo mijenjate. Ludo je to da kada dobro ide nije do mog oca, ali kada krene nešto loše odmah počnete njega kriviti", napisao je Nick te nastavio:

"Terorište našu porodicu s komentarima i porukama. Svaka čast svima. Ostanite jednom uz klub kada kroz 'loša vremena'. Zaista nevjerovatno".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bayern sigurno nije očekivao ispadanje u Ligi prvaka u četvrtfinalu i to od Villarreala pa će se u narednom periodu u Minhenu sigurno obaviti duboka analiza.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...e cuj sin Nick hahahaha...mozda ga ne bi toliko napadali da i Haso promijeni ime u neko modernije kojeg se nece stidjeti...Hasan im bas para usi,ipak su to nacisti.
2 9
denimen9
U pravu je momak svaku riječ. Puna usta Brazze kada dovede igrača, yo oriče slušam o tome kako Bayern "pametno" kupuje. I sada kada igrači nemaju pojma, kao što i nemaju, Brazzo kriv. Klasično razmišljanje našeg "naaaaaroda"
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi