Baždarević 16. augusta objavljuje spisak
Foto: EPA

Konferencija za novinare u Zenici

Baždarević 16. augusta objavljuje spisak

Fudbalsku reprezentaciju BiH krajem augusta i početkom septembra očekuje nastavak kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. 

Naš državni tim će učiniti sve da u predstojećim gostujućim utakmicama protiv Kipra i Gibraltara osvoji šest bodova i ostane u utrci za drugo mjesto koje vodi u baraž, a spisak za ove reprezentativne akcije bit će objavljen 16. augusta.

To je potvrđeno i na zvaničnoj stranici N/FSBiH, gdje se navodi kako će selektor Mehmed Baždarević spisak igrača saopštiti u 12 sati u Trening centru u Zenici, zajedno sa selektorom U21 reprezentacije Vinkom Marinovićem. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U srijedu, 16. augusta u zeničkom Trening kampu nakon press konferencije biće održan i sastanak selektora Mehmeda Baždarevića i trenera klubova BH Telecom Premijer lige BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi