Spisak igrača

Baždarević objavio spisak za duele s Gibraltarom i Albanijom

E. Škorić

Selektor A reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević objavio je danas spisak igrača za kvalifikacijsku utakmicu protiv Gibraltara i prijateljsku protiv Albanije.

Baždarević je odlučio za ove duele pozvati sljedeće igrače:

Golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić.

Odbrana: Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Dario Đumić, Sead Kolašinac, Daniel Pavlović.

Sredina: Miralem Pjanić, Mario Vrančić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Amer Gojak, Edin Višća, Avdija Vršajević, Danijel Miličević, Rade Krunić.

Napad: Riad Bajić, Vedad Ibišević, Armin Hodžić, Kenan Kodro, Milan Đurić.

Pozivu se nadaju i Tomislav Tomić, Haris Duljević, Miroslav Stevanović i Samir Memišević, koji su tu ukoliko bude potrebe i ako se neko povrijedi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo naša selekcija igra 25. marta u Zenici dok je prijateljski susret zakazan tri dana kasnije u Elbasanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi