Golman našeg nacionalnog tima

Begović: Igramo jedan za drugog, navijače i cijelu zemlju

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović obratio se prisutnim uoči treninga na Grbavici.

"Raspoloženje je dobro. Jučerašnji dan je fino prošao i sada već počinju ozbiljne pripreme. Svi se radujemo toj utakmici protiv Izraela, koja će biti veliki test za nas", rekao je Begović, koji je potom odgovorio na pitanje o svojoj situaciji u Stokeu, gdje je u posljednje vrijeme zbog taktičkih planova nekoliko utakmica ostao na klupi za rezerve:

"Nije me pogodila situacija u Stokeu, jer je razumijem. Takav je fudbal. Sezonu smo završili odlično i to mi je dobro došlo. Uglavnom, osjećam se sasvim fino pred utakmicu u sljedeći petak".

Naš golman priželjkuje bolja izdanja u nastavku kvalifikacija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Mi igramo jedan za drugog, za cijelu zemlju i za navijače. Dužni smo svima bolje rezultate. Moramo se vratiti u igru i odigrati bolje, jer znamo da ovo što smo do sada uradili nije bilo dovoljno. Taj proces smo počeli protiv Andore, a nadam se da ćemo nastaviti dobro i protiv Izraela".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.