Baždarević verbalno napao sudiju Rizzolija

Nezadovoljan suđenjem

Baždarević verbalno napao sudiju Rizzolija

Edmir Škorić

Meč Bosne i Hercegovine i Grčke završen je bez golova ali naši su itekako nezadovoljni suđenjem Italijana Nicole Rizzolija.

U Zenici su mreže mirovale, Grci slave veliki bod i korak su bliže cilju, dok je bh. reprezentacija sada korak dalje od Mundijala.

Imali smo svoje šanse, posebno u zadnjih desetak minuta, no nismo ih iskoristili, a naši igrači i selektor Mehmed Baždarević smatraju da je Rizzoli u nekoliko navata morao pokazati na bijelu tačku, a on je to uporno odbijao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Na kraju meča, u tunelu je Meša verbalno napao Rizzolija, no to nam neće previše pomoći, a našeg selektora bi mogla sljedovati kazna od UEFA-e zbog "napada na službeno lice".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi