Milićević asistirao za pobjedu Eupena nad Cercle Bruggeom

Igrao i Hotić

Milićević asistirao za pobjedu Eupena nad Cercle Bruggeom

Nekadašnji reprezentativac BiH Danijel Milićević bio je asistent u današnjoj pobjedi Eupena.

U sklopu 24. kola belgijskog šampionata Eupen je na svom terenu ugostio Cercle Brugge, čiji dres nosi Dino Hotić, a nakon 90 minuta igre slavio je s minimalnih 1:0.

Ključni trenutak na utakmici se dogodio u prvom poluvremenu, tačnije u 24. minuti, kada je Beck na asistenciju Miličevića postigao gol za Eupen.

U samom finišu utakmice Cercle Brugge je imao veliku šansu da osvoji bod u Eupenu. U 89. minuti glavni arbitar dosudio je jedanaesterac, odgovornost je uzeo Hoggas, ali njegov udarac odbranio je De Wolf.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Za Miličevića je ovo ujedno bila peta asistencija u ovoj sezoni, a na svom kontu ima i pet pogodaka. Što se tiče Hotića, on je u igru ušao tek u drugom poluvremenu. 

Top Komentari

Maestro
Ja mislio oavijili ligu Bože me sačuvaj
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi