Beća povukao pravi potez na poluvremenu: Rekao sam igračima da možemo do preokreta!

Radnik stigao do druge pobjede

Beća povukao pravi potez na poluvremenu: Rekao sam igračima da možemo do preokreta!

S. Mlaćo

Radnik je pred svojim navijačima danas protiv Slavena slavio 2:1 i došao do prve domaće 'trice'.

Gosti su nakon prvog dijela vodili 1:0, no domaći se nisu predavali i na kraju su upisali tri vrijedna boda.

Damir Beća je na poluvremenu napravio pravi potez uvođenjem mladog Ahmeda Buljubašića koji mu se zahvalio pogotkom i asistencijom.

Iskusni stručnjak nije krio zadovoljstvo nakon meča.

"Čestitam momcima na pobjedi. Poslije Kaknja i Gabele bio je veliki pritisak na cijelu ekipu koja je jako mlada. Gubili smo 1:0, gosti su imali samo tu priliku, ali rekao sam igračima na poluvremenu da možemo i da smo spremni, te da iskoriste svoju mladost na ovoj vrućini. Uspjeli smo u tome, čestitam momcima na pobjedi, a gostima na fer i korektnoj igri", kazao je Beća za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Beća je svakako jedna od najvećih snaga Radnika u novoj sezoni, te je očekivati da će tim iz Hadžića izbjeći borbu za opstanak, s obzirom na kvalitete ovog stručnjaka, ali i mlade ekipe sa velikim potencijalom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi