Beća: Veležu respekt, mi se nadamo pobjedi

Trener Čapljine pred Velež

Beća: Veležu respekt, mi se nadamo pobjedi

M. Maksimović

Malo je nedostajalo da Čapljina u prošlom kolu na teškom gostovanju u Orašju bez petorice standardnih igrača osvoji jedan bod koji je prema prikazanom i zaslužila, međutim pad koncentracije u sudijskoj nadoknadi koštao ih je novog poraza koji je otežao situaciju za tim Damira Beće. 

Strateg Čapljinaca nije zadovoljan izdanjem svojih igrača, posebno ne rezultatom koji je zabilježen, dok kao dobru priliku za povratak u život vidi lokalni derbi protiv Veleža na domaćem terenu koji je na programu već sutra.

“Velež se podigao, a mi znamo šta nam je činiti. Bolje je da smo domaćini u ovom meču, s obzirom da je Velež tokom proljeća najuspješniji tim na svom stadionu, te uz to i tim koji je u polusezoni ukupno osvojio najviše bodova. Ipak, uz dužni respekt nadam se pobjedi svog tima”, rekao je Beća.

Velež je osim što je bodovno najuspješniji, također i klub koji ima najveću podršku s tribina tokom proljeća.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Njihovi navijači podržavaju ih na svim mečevima, a sutrašnje im je ujedno i najbliže gostovanje, tako da sam siguran da će i ovog puta imati veliku podršku. Moja želja je da atmosfera bude na nivou, da stadion bude ispunjen, te da utakmica bude korektna”, kazao je.

Čapljina će u hercegovačkom derbiju biti kompletna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije