Bećir Omeragić pred potpisom za AC Milan!

Bosanac među Rossonerima

Bećir Omeragić pred potpisom za AC Milan!

M. Šljivak

Mladi švicarski fudbaler bh. porijekla Bećir Omeragić (17) mogao bi u januaru napraviti veliki transfer.

Kako navodi stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, AC Milan je ozbiljno zainteresovan za dovođenje 17-godišnjeg Bosanca Bećira Omeragića u svoje redove.

Zurich i Milan su navodno veoma blizu dogovora oko transfera Omeragića, a posao bi trebao biti okončan već ovog januara.

Bećir Omeragić je jedan od najtalentovanijih defanzivaca u Evropi. Iako mu je samo 17 godina već je uveliko član prvog tima Zuricha, gdje igra veoma dobro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svojim igrama je privukao veliku pažnju drugih timova. Među njima očito ima i velikana, a na kraju bi ovaj bh. fudbaler karijeru mogao nastaviti u Milanu.

Za sada Omeragić nastupa za mlade selekcije Švicarske, a vidjet ćemo hoće li u budućnosti nositi dres reprezentacije BiH.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Odmah da vam ugasim nade da ce momak jednog dana zaigrat za BiH. Od toga nema nista, momak je dio programa gdje se ulaze u mlade talente u svici, cini mi se samo 10 nogometasa iz cijele svicarske su dobili tu subvenciju, dakle roditelji su takodje kasirali... bilo bi bezobrazno i nerealno da pored tog svog ulaganja da momak zaigra za na kraju za BiH koja nije kurcem mrdnula za njega. Momku sve najbolje u buducnosti i samo neka se drzi svice.
9 12
Darkwood
Momak ovdje sam odlučuje, ako on bude imao želju da igra za BiH igrače ako ne neće. Sve ostale molim da ne lupaju bezveze...
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi