Direktor Juventusa priznao pregovore sa Barcelonom oko Pjanića: Razgovarali smo sa njima!
Foto - EPA

Paratici iskreno priznao

Direktor Juventusa priznao pregovore sa Barcelonom oko Pjanića: Razgovarali smo sa njima!

M. Šljivak

Miralem Pjanić se u proteklih nekoliko sedmica konstantno povezuje sa ekipom Barcelone.

Španski i italijanski mediji donijeli su informaciju kako Stara dama nudi bh. veznjaka Barceloni u zamjenu za brazilskog fudbalera Arthura.

Da je pregovora o razmjeni fudbalera bilo priznao je danas u razgovoru za Sky Sport direktor Bianconera Fabio Paratici.

"Razmjene sa Barcelonom kao što je Arthur-Pjanić? Razgovarali smo sa Barcelonom, ali i sa nekoliko drugih vrhunskih klubova. Ovo ljeto će što se transfera tiče biti jedninstveno. Postoje ideje, bit će razmjena i novosti u transferima".

Paratici je govorio i o eventualnom dolasku Paula Pogbe u Torino.

"Pogba je fantastičan igrač. Ipak, određene stvari će se promijeniti nakon ove krize i sada samo određeni broj klubova može garantovati Paulu visoku platu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Paratici je potvrdio da će Giorgio Chiellini i Gianluigi Buffon ostati članovi torinskog kluba i naredne sezone, te da se s Paulom Dybalom pregovara o višegodišnjem ugovoru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi