Ter Stegen uvjeren da će produžiti ugovor: Sretan sam u Barceloni

Njemački golman

Ter Stegen uvjeren da će produžiti ugovor: Sretan sam u Barceloni

Golman Barcelone Marc Ter Stegen nagovijestio je da je i dalje uvjeren da će dogovoriti novi dugoročni ugovor u klubu.

Njemački internacionalac sudjeluje u pregovorima o trogodišnjem produženju svog aktualnog ugovora još od početka 2020. godine.

On je preko Instagram live intervjua potvrdio kako su pregovori prekinuti radi koronavirusa, ali da je dogovor svejedno vrlo blizu kraja.

"Imali smo prvi razgovor, ali trenutno smo to zaustavili, zbog aktuelne situacije. U ovom momentu postoje neke važnije stvari od toga".

"Vrlo sam sretan u Barceloni. Moja situacija je dobra, šta drugo još mogu da tražim?"

"Vrlo sam opušten oko novog ugovora i uskoro ćemo nastaviti s razgovorima", poručio je jedan od najboljih golmana svijeta.

28-godišnjak je trenutno jedan od najvažnijih članova kluba jer je bio sjajan na golu otkad je u 2016. godini preuzeo 'jedinicu' od Claudija Brava.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba reći i to da se proteklih sedmica malo špekulisalo i o njegovom odlasku a jedna od mogućih destinacija bila je Bayern Minhen kako bi zamijenio timskom golegu iz reprezentacije Manuela Neuera.

Ipak, njegov ugovor s Barcom ističe tek za dvije godine pa Katalonci nisu pod pritiskom da ga prodaju i mogli bi zahtijevati čak 90 miliona eura ukoliko se pojavi neka mušterija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi