Beckham na komičan način čestitao Ibrahimoviću na 500. golu

Našalio se sa Zlatanom

Beckham na komičan način čestitao Ibrahimoviću na 500. golu

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović je za vikend postigao svoj 500. pogodak u karijeri, ali na zaista nevjerovatan način.

Ibra je u duelu LA Galaxyja i Toronta postigao rijetko viđen gol na kojem su mu čestitale gotovo sve uglednije osobe iz svijeta fudbala, a najviše se ističe poruka Davida Beckhama koji se stigao i našaliti.

"Zlatane, želim ti čestitati. Petsto golova, kakva karijera, kakav igrač, kakvo dostignuće... Bilo je uživanje igrati i sa tobom i protiv tebe, a najveće je zadovoljstvo biti tvoj prijatelj", rekao je Beckham u ozbiljnom tonu, a onda...

"Petsto golova znači da si veoma, veoma star. Čestitam ti, ali pomalo si stidan. Moraš poraditi na tome i bit će još bolje. Čestitam još jednom, prijatelju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi