Beckham oduševljen: Njegov tim dobio službeno ime i logo

Osnovan tim u Miamiju

Beckham oduševljen: Njegov tim dobio službeno ime i logo

Midhat Šljivak

Legendarni engleski fudbaler David Beckham osnovao je klub u američkom gradu Miamiju koji će se od 2020. godine takmičiti u MLS ligi.

Novoformirani tim je danas dobio službeno ime i logo, a Beckham je odlučio da se ekipa zove Inter Miami, a David je izrazio veliko zadovoljstvo nakon što je predstavljen logo tima.

"Ponosan sam. Napravili smo još jedan važan korak za naš klub i ovaj dan će ostati upisan u historiji", rekao je Beckham.

Apsolutna legenda engleskog fudbala je igrao u MLS-u od 2007. do 2012. godine i nastupio je za Los Angeles Galaxy.

Odlučio je na kraju da osnuje vlastiti tim. Odlučio se za Miami i od 2020. godine njegov tim punog naziva Club Internacional de Futbol Miami počinje takmičenje.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Odvratno
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi