Opklada Ibrahimovića i Beckhama hit na internetu: Švedska ili Engleska?

Veliki kraljevi

Opklada Ibrahimovića i Beckhama hit na internetu: Švedska ili Engleska?

Endin Čaušević

Takmičenje na Svjetskom prvenstvu nastavlja se danas utakmicama četvrtfinala, a od 16 sati ljubitelji fudbala mogu gledati okršaj između Švedske i Engleske.

Jasno je da je Engleska u blagoj ulozi favorita u današnjem meču, no Šveđani su već pokazali da imaju kvalitet da iznenade i najbolje selekcije. Pred ovaj susret atmosferu na Instagramu dodatno je zakuhao Zlatan Ibrahimović koji je sinoć "prozvao" Davida Beckhama.

Ibra i Becks više ne igraju za svoje nacionalne timove, ali sigurno da će danas svim srcem navijati za svoje zemlje. Ibrahimović je došao na zanimljivu ideju i ponudio je Beckhamu opkladu na koju je nekadašnji engleski reprezentativac pristao uz neke male izmjene.

"Becks, ako Engleska pobijedi platit ću ti večeru u bilo kojem dijelu svijeta, a ako Švedska slavi onda mi moraš kupiti šta god izaberem u IKEA-i", napisao je Ibrahimović koji nije morao dugo da čeka na Beckhamov odgovor:

"Ibra, ako Švedska dobije lično te vodim u IKEA-u da kupiš šta god ti treba za novu vilu u Los Angelesu, ali ako pobijedi Engleska moraš doći sa mnom na utakmicu moje reprezentacije na Wembleyju u dresu Engleske".

Ova opklada izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama, a tačku na i stavio je Ibra koji je poručio Beckhamu da su se dogovorili, te da opklada važi. Da li će Becks voditi Ibru u IKEA-u ili će Ibra morati u dresu Engleske na Wembley znat ćemo za nekoliko sati.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Guber
Ovo kao da je reklama za IKEA
7 0
Kettenhund
Koliko godina imaju clanovi redakcije? 12? 13? Kakvim stvarima se svakodnevno odusevljavate, prosto da covjek ne vjeruje...
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije