Beckham pregovara i sa fudbalerom Rome
EPA

Počeli pregovori

Beckham pregovara i sa fudbalerom Rome

David Beckham odlučan je da dovede ozbiljna pojačanja u svoj Inter Miami.

Sa ovim američkim klubom se posljednjih sedmica brojni fudbaleri dovode u vezu, naročito oni svjetske klase, a Beckham je poduzeo i konkretne korake kako bi ih angažovao.

Nova Beckhamova meta je Javier Pastore. Italijani tvrde da je Beckham već počeo pregovore sa Romom oko kupovine 30-godišnjeg veziste, koji je navodno i sam raspoložen za transfer u klub sa Floride jer bi tako daleko bliže bio svojoj porodici iz Argentine.

Popularni El Flako je u završnoj fazi karijere i ovo će mu vjerovatno biti posljednja velika prilika da potpiše neki unosan ugovor, a cijeli transfer bi, kako se navodi, mogao biti dogovoren već sljedećih dana.

Pastore je u Rim došao u ljeto 2018. godine kao veliko pojačanje iz Paris Saint-Germaina za 24 miliona eura, ali se ispostavio kao razočarenje. Sada Roma jedva čeka da ga sa riješi jer mu ugovor važi još tri godine uz platu od 4.5 miliona eura po sezoni i ogormno je opterećenje za klupski budžet.

Do prekida sezone Pastore je ubilježio tek 13 nastupa za Romu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi