Pogledajte kakvu proceduru moraju proći Džeko i društvo kada dođu na trening

U Romi su spremni na sve

Pogledajte kakvu proceduru moraju proći Džeko i društvo kada dođu na trening

E. Čaušević
Teme:

Klubovi u Italiji ove sedmice počinju s treniranjem, a prije toga svaki igrač će morati biti testiran na koronavirus.

Roma je bila među prvim klubovima koja je obavila testiranje i na svu sreću niko od igrača i članova prvog tima nije bio pozitivan.

Fudbaleri Rome su počeli s treniranjem, a italijanski klub je pokazao kako izgleda dolazak igrača u trening centar.

Procedura dolaska i treniranja je itekako drugačija zbog pandemije koronavirusa, a Roma je putem Twittera objavila video i pokazala kako sve to izgleda.

Igračima i članovima stručnog štaba se po dolasku u trening kamp prvo mjeri temperatura, a potom idu u odvojene prostorije da se spreme za treniranje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oni rade u grupama na terenima Trigorije, ali nemaju imati pravo na loptu niti mogu da koriste zatvorene objekte poput teretana. Radi se isključivo atletski i strogo na otvorenom, dok je igračima onemogućeno tuširanje i korištenje svlačionica.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi