Beckhamovo prvo pojačanje u Miamiju je dogovoreno i dolazi iz - Manchester Cityja!

David Silva stiže u Miami

Beckhamovo prvo pojačanje u Miamiju je dogovoreno i dolazi iz - Manchester Cityja!

Edmir Škorić

MLS će dobiti još jedan klub 2020. godine, pošto u konkurenciju ulazi i Inter Miami.

Na čelu novog američkog kluba je nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda David Beckham, koji ima za cilj dovesti neka zvučna imena i tako privući dosta gledatelja na stadion u Miamiju.

Mnoštvo igrača se posljednjih mjeseci povezivalo sa Miamijem, no čini se da je sada poznato i prvo zvučnije pojačanje koje će doći u Inter.

Prema pisanju Independenta , čini se da će iskusni španski veznjak David Silva nakon ove sezone preći u Miami.

33-godišnji Španac raskida ugovor s Manchester Cityjem na krjau sezone i već je naglasio da će ova sezona biti njegova posljednja u Premier ligi, čime će biti okončano njegovo 10-godišnje igranje na Etihadu.

Iako je nagovještavao da se vraća u Las Palmas, sve je izvjesnije da ćemo ga gledati u novom zanimljivom projektu i oko njega bi Beckham mogao da počne graditi novi tim.

Očekuje se još velikih imena, a s vremenom će se sve više pojavljivati glasine kada su u pitanju Inter Miami i veliki nogometaši koji nastupaju u Evropi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije