Beckham video klip posvetio Ibrahimoviću

Imao je poruku za Zlatana

Beckham video klip posvetio Ibrahimoviću

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Engleske David Beckham snimio je poruku za Zlatana Ibrahimovića.

Švedski napadač prisustvovao je ceremoniji dodjele nagrade za najboljeg fudbalera Švedske koja mu je pripala po deseti put zaredom.

Tokom ceremonije video porukom Zlatanu se obratio i njegov nekadašnji saigrač iz Manchester Uniteda David Beckham.

"Zdravo, Zlatane. Želim ti čestitati. Ti si sjajna osoba i sjajan igrač, imao sam privilegiju da igram s tobom. Za mene je Zlatan fudbaler koji uvijek želi pobijediti, to sam vidio u PSG-u. Htio je pobijediti i u francuskoj ligi, ali i na treningu. Za mene on je pobjednik. Njegova ljubav prema igri nije se promijenila, on je još uvijek jedan od najboljih fudbalera koji su ikada igrali i zato sam sretan što igra za moj klub Manchester. Hvala ti Zlatane što si jedan od mojih bliskih prijatelja i što si mi pomagao u Parizu", rekao je, između ostalog, Beckham.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi