)
Beckhamov Inter Miami dogovorio veliko pojačanje

Sve je dogovoreno

Beckhamov Inter Miami dogovorio veliko pojačanje

Inter Miami, klub na čijem je čelu legendarni David Beckham, osigurao je veliko pojačanje.

Ekipa se Floride će se od naredne sezone po prvi put takmičiti u MLS ligi. Posljednjih mjeseci Beckham i saradnici slažu kockice, dogovaraju pojačanja, a jedno od njih bit će i - David Silva.

Španac je na zalasku karijere i sezona koju igra za njega je ujedno i posljednja u Manchester Cityju, a iako je bilo glasina o povratku u LaLigu, navodno će se narednog ljeta pridružiti upravo Inter Miamiju. 

Informacija je to koju je plasirao Daily Mail, pozivajući se na Independent, navodeći kako je Silva dao riječ američkom klubu.

Silva je na Etihadu još od 2010. godine. U međuvremenu je za Građane odigrao više od 400 utakmica, osvojio je pritom 13 trofeja i postao zaista istinska legenda kluba iz plavog dijela Manchestera.

Ranije ovog mjeseca vodeći ljudi Inter Miamija su viđeni i u Barceloni, što je potaknulo glasine da bi i neka od zvijezda sa Nou Campa mogla otići 'preko bare', no sve se još drži u tajnosti.

Top Komentari

srcerukelopata
Je li iko doš'o u ovaj Bekanov klub? Mislim, jel' klub ikako osnovan? Ima jedno 3 godine kako Kavani i Suarez dolaze. A kluba nema.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti