Vieira reagovao na priče da preuzima Beckhamov Inter

Legenda Arsenala trenutno u Nici

Vieira reagovao na priče da preuzima Beckhamov Inter

Trener Nice Patrick Vieira poručio je kako nema istine u pričama da preuzima Inter iz Miamija.

Klub na čijem je čelu David Beckham od naredne sezone će se premijerno takmičiti u MLS ligi i u toku je potraga za igračima i trenerom, a na klupi legendarni engleski fudbaler želio je da vidi upravo Vieiru.

Vieira je prije dolaska u Nicu imao priliku da radi u MLS-u vodeći New York City i upravo je zbog toga bio prvi "pick" Beckhama. Pojedini mediji su išli toliko daleko da su tvrdili kako je dogovor već pao, no ispostavilo se da su u pitanju samo glasine.

"Na početku sezone je to bio Lyon, danas je Inter Miami, a sutra će biti Botafogo. Ne znam stvarno šta bih rekao na sve te priče", izjavio je Vieira, pa dodao:

"Nogomet je nepredvidiv, to je istina, ali ja danas svoj posao radim najbolje što mogu i fokusiram sam isključivo na Nicu.

Legendi Arsenala ove sezone ne ide baš najbolje u Nici. U Ligue 1 trenutno se nalazi tek na 15. poziciji sa samo pet pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi