4

Komentari (4)

Harisss
Da nebi bilo kakvih nejasnoca, volio bi da Sarajevo bude sampion ali nastojim realno procijeniti stanje u ligi.
Harisss
Nek se oni uzdaju u komsije pa cemo vidjeti dokle ce Sarajevo stici. Mladost da je mogla i imala priliku napustati Kosevo to bi sigurno uradila. Da je tako moj prijatelju Siroki bi izgubio na Kosevu jer bi Sarajevu to znacilo sigurnu tituli a oni bi se onda kao finalsti kupa ionako nasli u Evropi. Nema tu pustanja izgleda niko nikome. Prosla su vremena Muniba Usanovica i Ilje Dominikovica kada je BiH liga bila najveci cirkus u Evropi. Ni sada u premijer ligi nema nekog kvaliteta ali se igra postenije. Liga skracena na 12, prvih sest se bori za Evropu a zadnjih sest za opstanak. I vrlo malo prostora za mesetarenje. Mozda malo tog mesetarenja ima al kako je bilo sad je super. Evo vam primjera, oni koji prate BiH ligu od njenog osnivanja mogu se sjetiti kad je Sliskovic u Orasju povuko ekipu. Toliki je lopovluk tu bio i Gvardiola da je bio sa Cityjem uradio bi isto. Postenog covjeka je bilo stid to gledati a kamoli sta drugo.
Metropoljac
Bitno je dobiti Radnik i Zrinjski, a ovo je svakako bilo komšijski. Sarajevo se čuvalo za Radnik, a Mladost za Zrinjski. Obe će biti dobre utakmice.
Harisss
U igri Sarajeva se osjeca jedan veliki strah, pogotovo u defanzivi. Osim toga nije mi jasno zasto igraju sporo i zaista nisam optimistican po pitanju titule. Slijedi Radnik, ekipa u naletu i sa euro ambicijama a kao sto rekoh kod Sarajeva je veliki strah. Sacekajmo vikend, poslije tog meca bice dosta toga jasnije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.