Begović bi mogao ostati na Apeninima i boriti se za Scudetto!

Mijenja dres, ali ne i grad

Begović bi mogao ostati na Apeninima i boriti se za Scudetto!

A. Čaušević

Asmir Begović je zimus stigao u AC Milan na šestomjesečnu posudbu iz Bournemoutha nakon što je prvi dio sezone branio u Qarabagu. 

Begović bi se na Apeninima mogao zadržati i duže od planiranog. Promijenio bi klub, ali ne i dres. Barem tako u svom štampanom izdanju piše ugledna La Repubblica.

Iskusni Trebinjac je navodno prvi kandidat da bude angažovan kao zamjena Samiru Handanoviču nakon katastrofalnih izdanja Danielea Padellija.

Handanović se proteklih sedmica oporavljao od loma malog prsta na lijevoj ruci, a za to vrijeme se Padelli nije proslavio uz nekoliko užasnih pogrešaka.

U Interu razmišljaju o angažovanju provjerenog i dobrog golmana kao dostojnu zamjenu Handanoviču, a bh. golman je jedna od opcija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Begović je do sada branio dva puta u dresu Milana. U debiju protiv Fiorentine je impresionirao s nekoliko odličnih intervencija, dok je za vikend primio dva gola u porazu od Genoe (1:2).

Bez obzira na veliko rivalstvo klubova iz Grada mode pojava da igrači tokom karijere nose dresove Milana i Intera uopšte nije strana. U novije vrijeme primjer su Zlatan Ibrahimović, Antonio Cassano i Sulley Muntari.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Skull
Promijenio bi klub, ali ne i dres. Kako ste vi to zamislili ?
12 0
nijepoznat
Bega Kralj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi